Introduce

Sunteti in cautarea unor solutii pentru alimentarea unui obiectiv cu energie electrica?

Echipa noastra vine in sprijinul nevoilor dumneavoastra, oferindu-va servicii profesionale "la cheie", de la cererea de racordare la aprinderea becului, in domeniul electric:

  • Consultanta GRATUITA in domeniul energetic
  • Proiectare instalatii de racordare la reteaua electrica
  • Executie instalatii de alimentare cu energie electrica
  • Intretinere, Modernizare si Reparartii instalatii electrice

 

Suntem autorizati de catre ANRE pentru proiectarea si executia de instalatii electrice cu tensiuni intre 0.4 kV si 110 kV inclusiv si detinem certificate ISO 9001, 14001 si 18001.

Avem o experienta de peste 20 de ani in proiectarea instalatiilor de alimentare cu energie electrica: linii de joasa, medie si inalta tensiune, retele de iluminat, posturi de transformare, bransamente, instalatii interioare civile si industriale etc.

Va oferim consultanta gratuita, ne ocupam si de formalitatile necesare pentru obtinerea avizelor (aviz CTE, Aviz Tehnic de Racordare, Autorizatie de Construire) de la autoritati.
Gama de lucrari pe care le putem oferi este foarte larga si se adreseaza atat clientilor persoane fizice cat si societatilor, indiferent de marime.

Suntem o echipa care ne implicam cu pasiune in munca noastra, de aceea ea nu se materializeaza doar in realizarea proiectelor ci si in castigarea partenerilor de durata.

Suntem prestatori de incredere, capabili sa duca la bun sfarsit - conform contractelor - orice proiect din sfera instalatiilor electrice.
Daca veti alege sa lucrati cu noi, va oferim lucrari de calitate la preturi convenabile, materiale electrice de la producatori consacrati si un contract de garantie pe perioada mare de timp.
Deoarece dorim ca solutiile propuse de noi sa fie utile afacerilor dumneavoastra va stam la dispozitie cu informatiile tehnice de care aveti nevoie.

Nu ezitati sa ne contactati!

 

Consultanta

Proiectare si Executie

Mentenanta si Reparatii

Garantie

Intrebari frecvente

Cum obtin AVIZELE?

Calculator pret Instalatie Electrica